STAY AT HOME

Grotendeels buiten onze eigen wil om, waren de voorbije maanden getekend door social distancing, isolement of hoe we het ook mogen noemen. De reden was natuurlijk het verschrikkelijke Covid-19 virus, die niemand onberoerd liet.

We werden tijdens deze bevreemdende periode allemaal geconfronteerd met beperkingen die voor iedereen een andere impact hadden. Ondanks alle ellende die het virus veroorzaakte, was het voor ons niet echt een onaangename periode. Natuurlijk misten we hobbies, de hondjes konden zich niet gaan uitleven aan zee, maar anderzijds leerden we onze eigen bubbel des te meer appreciëren.

Persoonlijk vond ik het vooral spijtig dat ik niet vaker bij de puppies van Millie op bezoek kon. Gezien Boy’ke de vader van dit nest is, zijn het natuurlijk ook wel een heel klein beetje “mijn” kleinkinderen. (https://lemaragano.wordpress.com). Gelukkig zijn er heel wat foto’s en filmpjes over deze Zeven Zwevezeelse Zotjes en blijven de huidige baasjes ons op de hoogte houden van hun perikelen via foto’s en filmpjes. Waarvoor dank.

Wat hadden we graag één van deze kleurrijke jongens bij ons gehad, maar uit respect voor Gloria, die een dagje ouder wordt, en waarvan we vermoeden dat ze Cushing heeft, hebben we besloten het NIET te doen, voorlopig geen puppies ten huize van… Later volgende week krijgen we uitsluitsel van de onderzoeken van Gloria en dan zien we wel hoe het verder gaat. Een eerdere ervaring met Dwergschnauzer Titeka leerde ons dat Cushing een vieze, wrede ziekte is, maar we zullen Gloria alle kansen geven om haar resterende tijd bij ons op een kwalitatieve manier door te brengen. Time will tell, en zolang zij er doen aan ziet, zien wij er ook doen aan. Aan haar “attitude” zal het zeker niet liggen…

Op een vrolijke noot waren de weergoden ons tijdens de periode van isolement gelukkig gunstig gezind, zodat we volop van de tuin en de hondjes konden genieten. Vaak met het fototoestel in de hand (of een glaasje rosé naargelang…) heb ik heel wat uren in de tuin doorgebracht.

Boyfriend geniet na van zijn derde verjaardag
Mmugshot is aan het uitbuiken na het dessert
Gloriake houdt van soezelen, maar ALTIJD met een lodderoogje op tapasjes en andere versnaperingen
Preston in dromenland

En soms zorgde de hitte voor een waar slagveld in onze tuin. Zo baasje, zo hondjes of omgekeerd.

Strike !

Author: admin