Uzi

De playdates tussen Alfie en de Twins, kon niet zonder gevolg blijven. Toen er bij de fokster van de Twins een mooie driekleur, korthaar reu beschikbaar was, was de beslissing snel gevallen : Uzi zou bij ons komen wonen en een Salu-pet worden. Afspraak is wel, dat hij – gezien onze leeftijd – de allerlaatste pup zou zijn die we in huis zouden nemen.

Bij deze : Meet Uzi

De vier Whippets hebben hem met open armen ontvangen en alles verloopt super : zindelijk van dag één, gelijk doorslapen. We zijn heel blij met onze jongen en hopen lang van hem te mogen genieten. Alfie is apetrots dat hij zijn eigenste ‘sloekie’ heeft om mee te spelen.

Ondertussen zijn we een tijdje verder en is Uzi uitgegroeid tot een flinke, mooie jongeman. Hij is uiterst sociaal, beetje puberaal, heel bedreven in graafwerken en met heel veel interesses. Iets waar hij bakken van heeft, is uitstraling. Dat had hij als puppy al en cultiviteer hij zorgvuldig. Een groot scala aan “gezichtsuitdrukkingen” passeren de revue.

Showen is voor ons geen prioriteit, maar af en toe gaan we voor de gezelligheid eens mee met de Twins op een leuke buitenshow. Een roadtrip slaat Uzi nooit af.

Uzi zijn volledig naam is Umar Usman Har Kala Rachi, hij is geboren op 2 december 2021 uit de combinatie Dhawati Al-Adin Sabiq en Qaseema Elsana Har Kala Rachi.