Alfie

When naughty : Alfredooooooh !


Het nieuwste lid van onze roedel is kleine Alfie.

Toen we op een mooie vakantiedag naar de pups van Posh gingen kijken, kwam kleine Daniel (zoals hij toen heette) heel enthousiast van een helling gelopen, om gelijk keihard op zijn bekkie te vallen. Ocharme, het manneke, mijn hartje…

Op dat ogenblik was er nog geen puppy gepland bij ons, dat zou pas volgend jaar zijn.

Maar het lot had iets anders in petto. Na een weekendje puppysitten bleef het manneke bij ons, hij werd omgedoopt in Alfie, wat gemakkelijker roept en inmiddels is dit vatje enthousiasme een vast onderdeel van onze roedel.

Alfie is altijd vrolijk, leert heel snel, weet precies hoe met de overige roedelleden (en de tweebeners !) om te gaan.

Hij is geboren op 15/06/2020 uit de combinatie West Chelan Quick Look At Me (nestzuster van Boyfriend) en Jesrae Game of Thrones. Hij heeft nog twee broertjes en drie zusjes.

Alfie is een heerlijke puber : grote bek, klein hartje. Iedere week gaat hij met zijn vriendjes, de Saluki-twins James en Jinx op een playdate. Voor mij telkens weer heerlijk te zien hoe drie pubers zo hun hartje kunnen ophalen en plezier maken. Daar gaat het uiteindelijk om als we hondjes houden. Plezier vinden in hun plezier.

Hij heeft zijn stamboomnaam ontleend aan een Amerikaans stand-up comedian, Daniel Tosh. Onder het motto Nomen est Omen, hebben we een komiek op ons dak.

Samen met een knappe Salukitweeling is hij verantwoordelijk voor het ontstaan van “Les Salupets”.