Trekkie

Never a dull moment with Trekkie in da house !

Llautreque valt moeilijk te beschrijven in een notendop. Hij heeft zoveel uitgesproken eigenschappen, dat enkele zinnen niet voldoende zijn om jullie een realistisch beeld van hem te geven.

Zijn spectaculaire uiterlijk dankt hij aan een bijzondere kleur, met een leuke aftekening en een prachtig lichaam, dat misschien wat groot, maar compleet in balans is. Zet daar dan nog een uiterst expressief koppie op en dan komen we wat de looks betreft toch al goed in de buurt. Maar hoe goed hij er volgens ons ook mag uitzien, wij zijn vooral blij met zijn fijn temperament.

Een zachtaardige jonge kerel, intens in als wat hij doet : slapen, stoeien, knuffelen, lopen….. Llautreque doet alles voor de volle 110% !

Gelijk van de eerste dag vond hij feilloos zijn plek binnen onze roedel. Toen hadden wij nog onze lieve, maar oude en verzwakte Kadir bij ons, dus dat was voor een felle jongen kerel niet zo evident, maar hij slaagde er wonderwel in.

Llautreque – of Trekkie zoals wij hem ook wel noemen – gaat zelden onopgemerkt voorbij. Door zijn capriolen, zijn zachte uitdrukking en zijn openheid tegenover iedereen en alles. Altijd blij, altijd vrolijk, zelfs als pup van 5 weken kwispelde hij onophoudelijk. Zijn uitbundigheid en ondernemingszin schrikten eerdere gegadigden af, zodat wij het geluk hadden hem alsnog bij ons te kunnen krijgen.

Trekkie heeft een eigen Facebookpagina (Jineau Llautreque) waar er verhaaltjes van zijn belevenissen staan. Hierdoor heeft hij enige faam verworven bij wandelvriendjes, niet alleen voor de grappen en grollen tijdens en na de wandelingen.

Jineau Llautreque is geboren op 28 januari 2012. De combinatie waaruit hij voorkomt is Jineau Garderobe en Roccobarocco’s Femmepire. Hij had nog twee broertjes, Llandon en Lliqueur en twee zusjes Llimooh en Llalique.

Op 6 mei 2019 moesten wij vroegtijdig afscheid nemen van onze “larger than life” Trekkie wegens zware hartproblemen. Hij heeft alles uit het leven gehaald in de veel te korte tijd dat hij bij ons was, maar we hadden hem graag veel langer bij ons gehad.