Welkom, lieve jongen…

Sedert donderdag is hij er, onze nieuwe huisgenoot. Alle plannen voor uitstapjes hadden we geschrapt om volledig te kunnen focussen op de integratie van Boyfriend in onze roedel.

De eerste kennismaking aan zee was een groot succes, maar het is altijd een beetje afwachten als het “echt” wordt, in eigen huis en tuin. We zijn apetrots op Gloria, Mmugshot en Preston voor hun acceptatie van een volwassen reu in de roedel. Hun reactie was van levensbelang want we zouden NOOIT toelaten dat ze de dupe zijn van een nieuwe hond. Ze zijn echte sterren want hij voelde zich gelijk op zijn gemak en accepteert de heersende rangorde.

In zijn oogjes zien we dat hij zijn eerdere thuis wel nog mist, maar hij doet zo zijn best om zijn eigen draai en zijn eigen plekje te vinden, maar het loopt wel los. De Lokaalmarkt in Heule en de Bergelen in Gullegem heeft hij in ieder geval al gezien en goedgekeurd.

We hebben deze beslissing met ons hart genomen en zijn er heel blij mee, niets of niemand kan of mag voor ons de pret bederven en we zijn dankbaar dat deze jongen bij ons mocht komen.

Author: admin