Hier krijgen jullie onze berichtjes te zien : grappen en grollen, vreugde en verdriet, speciale uitstapjes of dagelijkse gebeurtenissen uit ons dagelijks leven met de Whippets en de Saluki.

EEN LANG UITGEBLEVEN UPDATE

Een tijdje geleden….

Het is best een tijdje geleden dat er hier nog een update kwam. We hadden het heel druk, zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Een nieuwe pup, een verlies in de familie, een drukke professionele agenda en het stellen van andere prioriteiten. Toch vind ik een blog een waardevol medium, dus ga ik ertegen aan. Iedereen die hier komt, is er vrijwillig en met de beste bedoelingen. Vandaar dat dit de uitverkoren plaats is om ditjes en datjes met jullie te delen.

De zon gaat onder door een dicht bos.
Windturbines op een grasvlakte, tegen een blauwe lucht.
De zon schijnt over een bergkam die afloopt naar de kust. In de verte rijdt een auto over een weg.

Ongetwijfeld hebben we geen vragen te stellen die onbeantwoordbaar zijn. We moeten zo ver vertrouwen op de volmaaktheid van de schepping, dat we geloven dat welke nieuwsgierigheid de orde der dingen ook in onze geest heeft gewekt, de orde der dingen kan bevredigen. De toestand van ieder mens is een oplossing in hiërogliefen voor die vragen die hij zou willen stellen.